INTERNATIONALT SPEJDERARBEJDE

Verdens Jamboree 
En vigtig del af spejderbevægelsen er det internationale fællesskab der knytter børn og unge sammen om en fælles idé. Hvert 4. år mødes spejdere fra hele verden til Jamboree senest blev denne afholdt i Sverige sommeren 2011 med deltagelse af mere end 40.000 spejdere fra 139 lande. Næste verdens jamboree er i 2019 i USA i samarbejde mellem Canada, USA og Mexico.

Jota/Joti
Gruppen har igennem flere år deltaget i dette årlige arrangement hvor spejdere fra hele verden kommer i kontakt med hinanden via kortbølgeradio og internet. Det er altid 3. weekend i oktober.

Venskabsgrupper 

Vi har gennem årene haft kontakt til venskabsgrupper rundt om i europa. Især spejdergrupper fra Skotland har vi besøgt og haft besøg af efterhånden mange gange. I 2009 var troppen på besøg hos 12th Glasgow - 1st Lenzie Scout group og året efter kom de og boede hos os på Korpslejren See2010 i Skive. Igen på spejdernes lejr 2012 var de vores gæster sammen med spejdere fra Hemnes i Norge og i 2013 var vi på lejr i Auchengillan Scout Camp uden for Glasgow.

 
Fra Auchengillan Jamboree 2009