Nyhedsbrev Junior

Hej alle sammen!

Så er det endelig tid til lidt spejderarbejde igen!

Vi mødes i aften klokken 18.30 i gården bag ved menighedshuset. Gå direkte derom og lad far/mor blive på gaden. Vi er stadig underlagt et forsamlingsforbud desværre.

I kan også læse lidt mere information omkring det hele på vores nye hjemmeside på www.clansctgeorge.dk hvor I også kan se arrangementer, kalender og meget mere, samt det her nyhedsbrev.

 

I denne mail finder du informationer om følgende:

- Coronamøder og foråret

- DM i spejder (24-25 april)

- Sommerlejr (21-28 juli)

- Husk dette til de næste møder

 

Coronamøder og foråret

Vi glæder os alle afsindigt meget til at komme tilbage til spejderarbejdet, specielt i denne tid og selvom vi stadig har udfordringer med corona, så vil vi gøre vores bedste for at have det sjovt!

Mødetiden er som altid 18.30 i gården og mødet varer indtil 20.00. Ulvene har møder samtidig, men mødes et andet sted.

Foråret program fokuserer på at klare sig selv, på flagregler og på livet på en lejrplads.

Derudover skal vi være udendørs til ALLE møder uanset vejret, så husk påklædning derefter. Vi må simpelthen ikke afholde møder indendørs.

Ligeledes har KFUM spejderne er seminar omkring ture og overnatninger som vi deltager i, i næste uge, hvorfor der kommer en mail mere når vi kender til hvordan vi skal udforme turene.

Derudover opfordrer vi alle til at kigge på linket for vores retningslinjer som kan findes her:

https://kfumspejderne.dk/spejderliv/temaer/covid-19-1/

 

DM i spejder (24-25 april)

Vi håber på at deltage i DM i spejder i weekenden den 24-25 april, og tilmeldingen til dette kommer op i løbet af næste uge. Det er et ONLINE arrangement, med base i Menighedshuset indtil videre. Dvs spejderne kommer til at være ved lokalerne på Frederiksberg og arbejder derfra. Dvs vi skal ikke overnatte i telte eller lignende i denne omgang.


Sommerlejr (21-28 juli 2021)

Sommerlejren kommer til at være en Sølandslejr som også var planlagt sidste år (soe21.dk). Vi åbner for tilmeldingen i næste uge ligeledes og prisen vil være på ca. 2100,- og datoerne er fra onsdag til onsdag.

Vi er klar over at det hele er meget usikkert med corona, og er i tæt dialog med lejrledelsen. Vi tager kun af sted hvis det er helt sikkert. Tilmeldingsfristen er den 30. april.

 

Husk dette til de næste møder

Vi vil bede her om at fylde uniformen op med skriveredskaber og papir/notesblok da vi kommer til at bruge det en del i foråret, og det er problematisk at låne af hinanden i en coronatid.

Ligeledes vil vi gerne have at I medbringer nogle ting på udvalgte datoer, såfremt I har det liggende:

- Egen dolk (der kan lånes): 10. marts

- Cykeldæk til lapning og lappegrej da vi skal lære at lappe dæk og et sysæt: 17 marts.

- En ting fra hjemmet som man kan reparere med et almindeligt sæt værktøj, f.eks. en stikdåse, noget der skal limes, eller lignende: 7. april

 

De allerbedste spejderhilsner

Villiam, Cristian og Nicolai