Bliv spejder hos Clan Sct George

Kunne du tænke dig at gå til spejder hos os? Vi holder til i kælderen i Menighedshuset ved Frederiksberg Kirke på Pile Allé 3 på Frederiksberg. Vi afholder møder for ulve, juniorer og tropsspejdere hver onsdag (undtagen helligdage) i tidsrummet fra 18.30 til 21.00.

Familiespejder holder møde første søndag i måneden og start den 2. oktober klokken 10.00
Ulveflokken og juniortroppen holder møde fra 18.30-20.00.
Troppen holder møde fra 19.00-20.30.
Seniortroppen holder møde fra 19.00-21.00 om torsdagen i LIGE uger.

Hvis du gerne vil starte hos os er man altid velkommen til at komme forbi og se tingene lidt an, og man kan altid kontakte lederne for at høre nærme. Kom til vores kontaktside ved at klikke her.

Uniform og beklædning
Vi bruger uniform og tørklæder til møderne, men vent med at købe det til du er helt sikker på at spejder er noget for dig. Det ofte også at der bliver sat uniformer til salg fra tidligere spejdere som man kan købe. Uniformen købes fra ny hos 55grader nord og kan findes ved at klikke her. Tørklæder kan købes hos os ved at spørge lederne. 
Vi er tit udenfor til vores møder så HUSK at klæde dig på efter vejret!


Forældre
Som spejder bliver man del af et forpligtende fællesskab og alle de oplevelser der følger af det er baseret på frivillighed. For at vi ledere kan give vores spejdere de bedst mulige oplevelser forventer vi at forældrene bakker op omkring arbejdet. Det kan man f.eks. gøre ved at sidde i grupperådet, hjælpe til ved vores årlige arbejdsdag, bage en kage til møder eller måske endda hjælpe til ved et møde. Vi har øget fokus på at bruge forældre som støtte til vores arbejde, og hvis man selv har gode ideer hører vi gerne fra jer! Vi forventer ikke at I bliver ledere, men at I støtter op om vores arbejde som I bedst kan.