Gruppen - Hvem er vi?


Clan Sct George 3. Frederiksberg

Spejdergruppen blev stiftet 1. september 1924 og holder til i kælderen i Frederiksberg Kirkes Menighedshus. Gruppen huser 4 enheder for børn og unge i alderen 7-17 år. Møderne er ugentlige tilsat dags- og weekendture samt sommerlejre. Vi er ca. 10 ledere og 50 børn og unge i gruppen, men der er altid plads til flere!

Gruppens forankring og ledelse
Gruppen er en del af KFUM Spejderne i Danmark, og refererer til Distriktet - København( Hafnia) som refererer til Korpset.
Grupperådet består af gruppeledelsen samt forældrerepræsentanter og civile medlemmer. Der afholdes Grupperådsmøder to gange årligt og Gruppeledermøder tre gange årligt. Her besluttes de overordnede strategier og fremtidige planer lægges.
Gruppen.

Frivillighed
At være spejder betyder at man er del af et forpligtende fællesskab som har fokus på at udvikle børn, unge og voksne gennem leg og oplevelser. Det gør vi som spejdere gennem frivilligt arbejde og derfor har vi altid brug for kræfter til at løfte lidt af arbejdet i gruppen. Derfor forventer vi også at forældre til børn i gruppen vil prioritere at hjælpe til hvor de kan i den forbindelse så at vi ledere i gruppen kan lave de bedste oplevelser for spejderne.