Spejderhytten Posthuset

”Posthuset” blev under 2. verdenskrig opført ved Nørreport i København som postkontor. Efter krigen blev hytten taget ned for at blive genrejst på sin nuværende plads i Rude Skov.

Overdrages i 1984
Gennem mange år var hytten ejet af Lions Club, København, som udlejede den til weekendture for det frivillige ungdomsarbejde. I 1984 blev hytten overdraget til KFUM -spejderne, Clan Sct. George, hvorefter omfattende renoveringer blev igangsat.

Bidragsydere
Frederiksberg kommune, Lions Club København samt Frederiksberg Sogns Menighedsråd, har ad flere omgange ydet økonomisk tilskud, til vedligehold.

En moderne spejderhytte
I dag fremstår hytten som en moderne spejderhytte, med faciliteter, som den kan forventes og forlanges af en spejderhytten - uden at det er gået ud over den gamle sjæl, som hytten stadig har. Hytten udlejes primært til spejder organisationer. Information omkring priser og beliggenhed kan fås ved forespørgsel via nedenstående formular.

Booking
Brug kalenderen nedenfor til at finde ud af om Posthuset er ledigt i den ønskede periode og gå derefter til bookinghjemmesiden (link åbner i et nyt vindue) for at sende en mail til vores bookingsansvarlige.